[CM-Rauha] USA & UK lopettaa varusteviennin Syyriaan

Aino Tiitta aktiit at utu.fi
To Joulu 12 12:25:56 EET 2013


Komppaan Jannea. Hirveän kiireisellä aikataululla asiaa ei varmaan saada eteenpäin eli ei oteta hirveästi paineita kuitenkaan! Kyseessä on Rauharyhmän tärkeäksi toteama aihe, niin meidän ei silti kannata jättää sitä mappiin Ö.

Aino.


________________________________
Lähettäjä: Rauha [rauha-bounces at changemaker.fi] käyttäjän Janne Eronen [janne1616 at hotmail.com] puolesta
Lähetetty: 12. joulukuuta 2013 11:18
Vastaanottaja: Tytti Matsinen; rauha
Aihe: Re: [CM-Rauha] USA & UK lopettaa varusteviennin Syyriaan

Hei!

Mun mielestä ainakin olisi hyvä jatkaa kirjeenvaihtoa Tuomiojan kanssa ja kysellä voisiko EU myös tehdä vastaavanlaisen päätöksen.

Terveisin
Janne

________________________________
Date: Thu, 12 Dec 2013 00:18:52 +0200
From: tyttimatsinen at gmail.com
To: rauha at changemaker.fi
Subject: [CM-Rauha] USA & UK lopettaa varusteviennin Syyriaan

Hei rauharyhmä,

ja pahoittelut hiljaisuudesta Tuomiojalle tehtävän kannanoton/tapaamispyynnön suhteen - lupasin tehdä sen jo varmaan viime kuussa.

Olisko meillä siihen vielä intoa? Mä en lupaa ehtiä mitään ennen viikonloppua, mutta allaoleva YLEn uutinen palautti asian mun mieleeni, sillä edellinen kirjeenvaihto Tuomiojan kanssa on käyty samaan teemaan liittyen silloin, kun EU päätti, että Syyrian kapinallisille voidaan viedä varusteita (mutta ei aseita). Nyt USA ja Britit vetäytyykin siitä, koska niitä on joutnut vääriin käsiin ja mun mielestä Tarekinkin puheet syksyllä siitä, että kaikki osapuolet Syyriassa syyllistyy sotarikoksiin yksin puoltaa meidän kantaa, ettei sinne pitäisi viedä yhtään mitään, mikä ylläpitää konfliktia.

Nyt olisi hyvä väli muotoilla Erkille kirje ja tiedustella tapaamista, jossa voitaisiin jatkaa keskustelua siitä, voisiko EU tehdä USAn ja Brittien kanssa samassa linjassa olevan päätöksen ja kieltää varusteviennin uudelleen.

Palataan,
Tytti

http://yle.fi/uutiset/yhdysvallat_ja_britannia_keskeyttavat_syyrian_kapinallisten_avustamisen/6980757

_______________________________________________ Changemakerin Rauhalista Rauha at changemaker.fi Muokkaa asetuksiasi tai poistu listalta: http://changemaker.fi/mailman/listinfo/rauha_changemaker.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://mail.changemaker.fi/pipermail/rauha_changemaker.fi/attachments/20131212/cdeb1e02/attachment-0002.html>


Lisätietoja postituslistasta Rauha