[CM-Rauha] Rauharyhmäläisiä toivotaan mukaan rauhantapahtumiin!

Jaana Rissanen Jaana.Rissanen at kirkonulkomaanapu.fi
Ma Kesä 15 12:34:46 EEST 2015


Moikka!

Rauhanradikaali-kampanja on ollut näkyvästi esillä kesäkiertueella ja yhä uusia tapahtumia on tulossa! Nyt tulossa on kaksi erityisen paljon rauha-teemaan liittyvää tapahtumaa: Pax-festivaali sunnuntaina 26.7. Helsingissä ja Loviisan Rauhanroofumi 6-9.8. Loviisassa. Olisi hienoa jos erityisesti näissä tapahtumissa olisi mahdollisimman monta rauharyhmäläistä mukana esittelemässä kampanjaa. Kyseisissä tapahtumissa saadaan varmasti aikaan hedelmällisiä keskusteluja rauhasta ja radikalisaatiosta ja olisi tärkeää, että paikalla olisi asiaan perehtyneitä changemakereitä jakamassa tietouttaan. Siispä toivon, että mahdollisimman moni teistä tulisi mukaa näihin tapahtumiin!

Pax-festivaali järjestetään sunnuntaina 26.7. Helsingin Alppipuistossa. Vapaaehtoisia tarvitaan Changemakerin esittelypisteelle klo 11.30-22.

Loviisan Rauhanfoorumissa  Changemaker järjestää torstaina 6.8. Rauhanradikaali-kampanjaan liittyvän toimintapajan klo 21.00-22.00. Niin pajan suunnitteluun kuin toteutukseenkin tarvitaan mukaan vapaaehtoisia! 6.8. on Hiroshima-päivä, joten teema tulee olemaan esillä myös toimintapajassa. Paja on avoin kaikille osallistujille ja lisäksi paikalle tulee iso ryhmä siviilipalveluksen suorittajia.

Lauantaina 8.8 Changemaker esittelee toimintaansa Rauhafoorumin toritapahtumassa klo 8-11. ja seminaarien ja kahvilan yhteydessä klo 13.30-18.

Tule siis mukaan ja ilmoittaudu lähettämällä viesti osoitteeseen jaana.rissanen at kirkonulkomaanapu.fi<mailto:jaana.rissanen at kirkonulkomaanapu.fi>. Kerro viestissä mahdolliset päivystysvuorosi kellonaikatoiveet. Changemaker korvaa matkakulut juna- tai bussilippuja vastaan. Yli kolmen tunnin päivystyksestä tarjotaan lounas ja lisäksi viisi pistettä palkitsemisjärjestelmään. Käy katsomassa osoitteesta https://www.changemaker.fi/ajankohtaista/tapahtumakalenteri/ myös muut kesän tapahtumat ja tule mukaan!

Ystävällisin terveisin,
Jaana Rissanen
Korkeakouluharjoittelija
Changemaker
sähköposti: jaana.rissanen at kirkonulkomaanapu.fi<mailto:jaana.rissanen at kirkonulkomaanapu.fi>
www.changemaker.fi<http://www.changemaker.fi/>

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://changemaker.fi/pipermail/rauha_changemaker.fi/attachments/20150615/897185f8/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Rauha