[CM-Rauha] Kampanjasuunnitelman linkki kommentointia varten ja muistutus tapaamisesta ke 20.5. klo 15.30 helsingissä

Aino Tiitta aktiit at utu.fi
Ma toukokuu 18 13:36:39 EEST 2015


Heippa!

Kuten Riikka jo aikaisemmin listalle kirjoittikin: "Seuraava kokous on 20.5. klo 15:30 alkaen Kua:n toimistolla.  Olemme pyytäneet Kua:n viestinnästä apua meidän viestintäsuunnitelmaan  liittyen. Hiomme sitä ennen googledocsissa kampanjasuunnitelmaa, jonne  kaivataan vinkkejä etenkin viestintä/media/SoMe -suunnitelmaan. Tämän  vuoden kampanjan tavoite, kohderyhmä ja sisältö poikkeavat edellisten  vuosien kampanjoista, joten meillä on hieno tilaisuus saada vinkkejä  strategiamme hiomiseen."

Tervetuloa siis keskiviikkona kokoukseen vanhat ja uudet aktiivit! Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa tietämystä Rauharyhmän toiminnasta tai teemoista, vaan kuka tahansa on tervetullut osallistumaan. Changemaker korvaa julkisilla kulkuneuvoilla tehdyt matkat pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tapaamiseen matkustaville jäsenilleen juna- tai bussilippuja vastaan. Myös Skypella voi osallistua. Ilmoitathan minulle osallistumisestasi viimeistään huomenna tiistaina klo 16.

Alla olevasta linkistä pääset kommentoimaan kampanjasuunnitelmaa. Tarkoitus on päivittää kampanjaa varten tehtyä suunnitelmaa vielä ennen Rauharyhmän kesäistä kokoustaukoa: tarkentaa ja saattaa erityisesti tavoitteita tilanteen tasalle. Olisi hyvä, että saisimme kirjattua ylös mahdollisimman konkreettisia toimintatapoja ja -ajatuksia tavoitteista ja niiden saavuttamisen keinoista nyt, kun kampanjan puitteet ovat olemassa ja kampanja on käynnissä. 

Mikäli ehdit lukea ja kommentoida dokumenttia ennen keskiviikon kokousta, tämä loisi hyvää pohjaa keskustelulle kokuksessa. Toivon kommentteja tämän viikon loppuun mennessä.

https://docs.google.com/document/d/1PLDJnFqTc56vVaBfbfLeA1zQdVg7bZJYccr6LHQppKE/edit?usp=sharing

Aino.


Lisätietoja postituslistasta Rauha