[CM-Rauha] Muutama rivi rauharyhmän terveisiä!

Pertti Keinänen Pertti.Keinanen at kirkonulkomaanapu.fi
Ke toukokuu 20 17:30:32 EEST 2015


Hei, rauharyhmä!

Muutama rivi rauharyhmän terveisiä:

Ulla Kärki Kirkon Ulkomaanavun viestinnästä tuli tapaamisen alkuun sparraamaan rauharyhmän viestinnän kanssa.
Mietittiin, että tarjottaisiin kirkolliselle medialle juttuideana nuoria rauhanradikaaleja (potretit ja radikaalit ajatukset). Valomerkki voisi olla hyvä mediayhteys. Päätettiin kokeilla kuvata nuoria Changemakereita Maailma kylässä -festivaalilla ja kerätä heidän yhteystietojaan ja tarjota näitä medialle.

Jaana Rissanen (harjoittelija) kertoi kesäkiertueen kuulumisia. Kampanjan aktiviteetit ovat hienosti olleet esillä Joensuun Mahdollisuuksien torilla, Tampereen Mahdollisuuksien torilla ja Yhden hinnalla -tapahtumassa.

Keskusteltiin rauhanketju-haasteesta ja nettisivuista ja siitä, että osalle vapaaehtoisista on ollut yhä epäselvää, mistä kampanjassa on kyse. Päätettiin, että viestimme rauhanketjuhaasteesta huomenna järjestöille. Päätettiin avata nettisivutekstit vielä kommenteille rauharyhmässä ja viilata ne lopulliseen muotoonsa ensi keskiviikkona järjestettävässä rauharyhmänskypekokouksessa (27.5. kello 11-12). Kokoukseen toivotaan runsasta osanottoa! Laittakaa yhteyspyyntö käyttäjälle changemaker.finland ennen kokousajankohtaa, jotta teidät löydetään mukaan kokoukseen. Ja ilmoittakaa halukkuudestanne osallistua Ainolle (aktiit at utu.fi<mailto:aktiit at utu.fi>).

Tässä linkki rauhanketjuhaasteeseen, josta on ollut puhetta aiemmissa rauharyhmän tapaamisissa: https://docs.google.com/document/d/1FBvG--2q8bOeVqrFGG46lodzZFbIP9w-8dTfMSS-1zI/edit?usp=sharing

Tässä linkki google dokkariin, jossa voitte kommentoida kampanjan etusivun ja lisätietoa-sivun tekstejä: https://docs.google.com/document/d/1FM5njl6wfFnp-tXqVyUttlGYihFlnIjaj7Rm1Lc7-vc/edit?usp=sharing

Ystävällisesti,
Pertti Keinänen
Changemaker-koordinaattori
puh. 050 342 3799
sähköposti: pertti.keinanen at kirkonulkomaanapu.fi<mailto:pertti.keinanen at kirkonulkomaanapu.fi>
www.changemaker.fi<http://www.changemaker.fi/>

Kirkon Ulkomaanapu
Eteläranta 8, PL 210, 00131 Helsinki
www.kirkonulkomaanapu.fi<http://www.kirkonulkomaanapu.fi/>


-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://changemaker.fi/pipermail/rauha_changemaker.fi/attachments/20150520/d5bd7dc6/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Rauha