[CM-Rauha] Hae mukaan vaikuttamistoiminnan materiaalityöryhmään!

Essi Kurki Essi.Kurki at kirkonulkomaanapu.fi
Ti Helmi 19 14:22:46 EET 2019


Hei!


Oletko vapaaehtoistoiminnasta kiinnostunut uusi maailmanmuuttaja tai vapaaehtoistoiminnan konkari? Onko sinulla teräviä näkemyksiä toimivasta vaikuttamistyöstä? Haluatko innostaa nuoria muuttamaan maailmaa?

Tule tekemään vaikuttamistoiminnan opasta!

Vaikuttamistoiminnan opas on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita edistämään globaalia oikeudenmukaisuutta ja rakentamaan reilumpaa maailmaa. Oppaan tehtävänä on tarjota kattava kuva sekä Changemaker-verkoston toiminnasta että antaa vinkkejä siihen, kuinka jokainen voi kantaa oman kortensa kekoon maailmanlaajuisten haasteiden ratkomiseksi. Tavoitteenamme on koota vapaaehtoistoimintaan innostava ja kannustava materiaali, jonka sisällön ovat tuottaneet nuoret nuorille.

Työryhmässä pääset suunnittelemaan, ideoimaan ja jakamaan näkemyksiäsi tulevan oppaan sisällöstä sekä sen visuaalisesta ilmeestä. Lisäksi haluamme kuulla maailmanmuuttajien hyväksi havaitsemista vaikuttamiskeinoista, Changemakerin paikallisryhmien toiminnasta ja vapaaehtoisten järjestämistä tempauksista. Tarvetta on myös innokkaille valokuvaajille!

Tarkoituksena on järjestää pitkin kevättä työpajoja, jossa yhdessä pohdimme ja suunnittelemme oppaan sisältöä, rakennetta ja ulkoasua. Olet tervetullut mukaan työryhmän toimintaan, vaikka et pääsisi ensimmäiseen tapaamiseen tai kykenisi sitoutumaan koko kevääksi! Kaikkien näkemyksille, ideoille ja mielipiteille on käyttöä.

Mitä vielä odotat? Lähetä 1.3. mennessä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen essi.kurki at kirkonulkomaanapu.fi!
Mukavaa viikon jatkoa!


Essi Kurki
Changemaker-harjoittelija
040 673 0241
essi.kurki at kua.fi<mailto:essi.kurki at kua.fi>

Kirkon Ulkomaanapu
PL 210, Eteläranta 8, FI-00131 Helsinki, Finland
kirkonulkomaanapu.fi<http://www.finnchurchaid.fi/>

[KUA2017_email_signature_SUOMI]

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://mail.changemaker.fi/pipermail/rauha_changemaker.fi/attachments/20190219/f0168dd8/attachment-0001.html>
-------------- seuraava osa --------------
Ei-tekstimuotoinen liite on siirretty...
Nimi: image001.png
Tyyppi: image/png
Koko: 26063 bytes
Kuvaus: image001.png
Url : <http://mail.changemaker.fi/pipermail/rauha_changemaker.fi/attachments/20190219/f0168dd8/attachment-0001.png>


Lisätietoja postituslistasta Rauha